SPONSORSTÆVNE

Ringkøbing Svømmehal

Sponsorstævne

Ringkøbing Svømmeklub, Kongevejen 52 Ringkøbing

Sponsorstævnet 2022 var en succes!

----------------------------------------------------------------------

Ringkøbing Svømmeklub afholdte lørdag den 9. april 2022 sponsorstævne i Ringkøbing Svømmehal. Det var en super hyggelig dag, hvor der kom en masse mennesker forbi, og der blev svømmet en masse baner. Samt hygget på højeste niveau.

Sponsorstævnets formål at samle penge ind til klubben, de skulle først og fremmest bruges på en hjertestarter mere til svømmehallen. Derudover at uddanne vores dygtige instruktører, bl.a. sende dem på førstehjælpskursus igen, svømmekurser og sidst men ikke mindst indkøbe nye og sjove redskaber til at understøtte den gode svømmeundervisning.

Der blev i alt indsamlet 33.753 kroner!

Det betyder at alle vores ønsker kan blive indfriet på EN gang - det er fantastisk. Tusinde tak for jeres opbakning! VI glæder os allerede til næste år