SVØMMESKOLE

Uge 26 & 27

Ringkøbing Svømmehal

Skal dit barn med på svømmeskole i uge 26 eller 27 i sommerferien?

Ringkøbing Svømmeklub, Kongevejen 52 Ringkøbing

Svømmeskole

Det er igen år Ringkøbing Svømmeklub, der afholder svømmeskole for børn som starter i 2. kl. til og med 5. kl. i ugerne 26 og 27 fra mandag til og med torsdag i tidsrummet 08.00-13.00.

Der vil blive lagt vægt på masser af svømning, dykning, udspring, konkurrencer, samarbejde og lege i og omkring svømmehallen. Vi deler børnene op, så der bliver undervist på forskellige niveauer. Vi er ca. 3 timer i vandet hver dag.

Et dagsprogram kunne se sådan ud:

• 08.00-09.45     I svømmehallen
  • 09.45-10.00      Brød og frugt
  • 10.00-11.30.       Ude aktiviteter eller undervisning
  • 11.30- 11.45        Frokost
  • 11.45-13.00.       I svømmehallen

At lege i vand er sjovt, spændende og udfordrende, men på svømmeskolen vil vi også lære børnene at have respekt for de farer der kan være, når man bader både i svømmehallen, men også i fjorden eller ved havet.

Der er plads til 30 børn pr. uge, og alle kan se frem til en lærerig uge med sjov og - hvem ved - måske nogle nye venskaber.

Vi tilbyder følgende:

• Sjov og leg
  • Undervisning i vand
  • Flot diplom til alle deltagere
  • Goodiebag med t-shirt, drikkedunk m.m.
  • Brød, frugt og saft om formiddagen
  • Frokost (rugbrød, pølsehorn el. lign.)

Pris:

Alt dette for kr. 800,- pr. uge (mandag-torsdag)

Tilmelding:

Tilmelding efter først til mølle princippet.

BEMÆRK at det er navn og fødselsdato og t-shirt størrelse på barnet, som skal oplyses ved tilmelding.

Yderligere information kan fås ved Mette Lange Andersen på telefon nummer: 22541007

Vi glæder os til at se dig